TAKI TUŽI FILIPA?! Majin otac momentalno kontaktirao advokate nakon ovog Carevog poteza!
Foto: Alo/ilustracija

Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, navodno je uhvaćen u društvu advokara u jednom prestoničkom lokalu.

Naime, kako saznaje Republika, Taki je odlučio da se konsultuje sa advokatima o mogućnosti tužbe koju može da podnese protiv Filipa Cara, zbog stvari koje je uništio njegovoj ćerki.

TAKI TUŽI FILIPA?! Majin otac momentalno kontaktirao advokate nakon ovog Carevog poteza!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Taki je sedeo na ručku sa poznatim beogradskim timom advokata, koje je navodno unajmio kako bi mogao da zaštiti ćerku. Kako izvor koji je bio na licu mesta otkriva, svota novca koju je čuo o kojoj je Taki razgovarao navodno nadmašuje i 35.000 evra.

- Čuo sam da se Taki konsultuje oko tužbe za Cara i stvari što je uništio Maji, pominjali su nešto 35. 000 evra, nisam siguran zaista, ali vidim da Takiju nije baš svejedno, bukvalno je sedeo satima sa advokatima u restoranu, gde su razmotrili ceo slučaj. Prolazio sam nekoliko puta pored njih kako bi video o čemu se radi, oni su imali hrpu papira oko njih i drugi put kada sam prošao video sam na papiru da je napisao 35.000 evra - otkriva izvor za pomenuti list.

NEDELJAMA JE ĆUTAO! David Dragojević iznenadio sve objavom o Dejanu, nije ostao ravnodušan nakon ovoga, potkačena i Dalila!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Lilith

29.12.2021 19:54

Čovek nije normalan. Umesto da vodi ćerku na lečenje, da je spašava, on joj potkrepljuje sumanute ideje...možda nije čudno zašto se Maja tako ponaša pored takvog oca. Genetika...

MladenBg

29.12.2021 21:00

Kakav otac, takva i cerka. Oboje ulicari.

Xxx

03.01.2022 02:32

Budaletino idi ljeci se skupa sa svojom cerkom ..ostavi Cara na miru