OPŠTI HAOS! Osmakčić i Viktorija van kontrole, uvrede pljuštale na sve strane!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni klip, na kom su zadrugari imali priliku da vide svađu Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović iz sinoćne emisije "Gledanje snimaka".

Viki je dobila reč.

- Mi smo juče na reklamama krenuli napolje i Aleks nije htela da krene sa nama. U tom trenutku je došla Sandra, pa sam je ja podbola zbog neke svađe sa Mensurom. Ona je tu nešto provukla Marka, pa su počeli da se prepiru. Izašla sam napolje da šetam, a on je nastavio da se raspravlja sa Sandrom. On je posle ostao da se svađa, pa je izašao. Nisam htela da razgovaram sa njim, pa sam počela da se derem, amene je ostavio i nije hteo sam nom da se raspravlja. Ja se odričem svih honorara, samo nemojte da me pitate ništa - rekla je Viki, ali je prekinuo Marko:

OPŠTI HAOS! Osmakčić i Viktorija van kontrole, uvrede pljuštale na sve strane!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ma znaš li ti šta te je žena pitala? Tebi ne radi mozak...Ja sam se raspravljao sa Sandrom. Kratko sam izašao, ona se durila. Nemam ja energije da je vraćam nakon rasprave. Taman sam ušao unutra i kako je prolazila ovde, ova (Irma) je dobacivala ovde. Poenta je da se naljutila i krenule su da se svađaju. Ja sam u karantinu bio veseljak, a Irma je slagala na kvadrat - rekao je Marko.

ON NE VERUJE MENI, NI JA NJEMU! Dalila otvorila dušu o trenutnom odnosu sa Carem, a on otkrio šta je njihov najveći problem

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading