"OVA PESMA OPISUJE VAS" Anđela i Zvezdan nastupom oduševili žiri, SVI KOMENTARIŠU SAMO JEDNO
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić otpevali su pesmu "Cipele" na sinoćnoj "Zadrugoviziji" i time su pokrenuli lavinu komentara.

-Nema čega da se plašite. Vi ste mi jedni od omiljenijih zadrugara. Anđela, šta se desilo, otkad si naučila da pevaš? Propevala si. Zvezdane, super si. Meni se sviđa i kad pobesniš. Super ste mi i kao prijatelji. Anđela se uvek i više družila sa muškarcima - rekao je Marko Đedović.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Dvoje ljudi koje obožavam. Anđo, druže, ti pevaš. Anđela, šta si se ućutala, imaš ti svašta da kažeš... Zvezdane, jako mi se sviđa tvoja mirnoća i psiha u mestu gde se nalaziš. Super ste - dodala je Sandra Rešić.

-Super ste. Anđela, ja uvek tebe izdvajam kao devojku za primer. Prava dama. Zvezdane, super si, nastavi tako - istakla je Milica Kemez.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Anđela, šok, stvarno si propevala. Zvezdane, ti si pravi primer beogradskog mangupa. Odišeš autoritetom, a ne namećeš ga. Nastup neverovatan, niste pevači - rekao je Filip Đukić.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Vi ste za mene iznenađenje, par sa lisicama. Anđela mi je super, Zvezdan super kad se iznervira. Kome posvećujete pesmu, opisuje vas - dodao je Bora Santana.

ODUŠEVILI IH Sauer i Sofija Una zaintrigirali sve u studiju, Filip Đukić otkrio ovo o Aleksandru

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragana

17.12.2022 09:17

Zvezdan najbolji hvala milici i želju i kad čuti ima veću pažnju od ovih sto galame i je.. Se

Dragana Zemun

17.12.2022 09:21

Zvezdan je najbolji zadrugu gledam samo zbog njega lep pametan pazljiv