PRODAO SI DIVNU OSOBU, TO JE IZDAJA Zvezdan se suočio sa Mikijem i Mikicom posle osude zbog odnosa sa Anđelom
Foto: Printscreen

Upravo je počela emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević je odmah pokrenuo temu o odnosu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića i osude na koje su naišli od zadrugara. Voditelj je podigao Mikicu Bojanića.

- Ja sam već izneo i objasnio, bila je "Igra istine". Rekao sam da ga podržavam, podržaću svaku njegovu odluku, objasnio sam i dao primer svojih roditelja. Objasnio sam da me je razočarao postupcima, nisam osudio. Razočarao je Mikija i mene postupcima, pričao je da to neće da se desi - rekao je Mikica.

PRODAO SI DIVNU OSOBU, TO JE IZDAJA Zvezdan se suočio sa Mikijem i Mikicom posle osude zbog odnosa sa Anđelom

undefined

 

- Zvezdane, slušao sam te sa Carem, da li te je Mikica razočarao? - pitao je Milan.

- Svi sa kojima sam ja dobar mogu da kažu da im se ne sviđa moj gest ili odluka. To je po mom mišljenju najviše što može prijatelj. Ja 4 meseca ovde nikoga nisam osuđivao. Ja sam jedino uradio loše toj osobi napolju - govorio je Zvezdan.

- Ja sam komentarisao taj postupak prema osobi. Zašto sam te ja razočarao? - pitao je Mikica.

- Zvezdane, ja nisam hteo da kažem, ali evo sad ću reći. Ti sad pričaš jedno, biću grub. Mi smo se ovde upoznali, ne znamo nešto specijalno. Zašto sam se ja razočarao? Sad ću reći. Ti kažeš da ne bi, ja bih. Različiti su ljudi. Ako neko sa kim ja treba da gradim prijateljstvo je u stanju da povredi napolju nekoga ko je bio uz njega sve te godine, šta ti sve pomogla u životu... Razumeo bih da je to uradio neki degenerik, a ne moj drug. Naravno da sam razočaran. Šta ćeš meni uraditi? Zbog mesec dana druženja sa nepoznatom osobom. Za mene je to katastrofa. Ti tu devojku i ne poznaješ. I naravno da napolju ne možemo biti drugovi. Prodao si nekoga za koga si pričao da je divan, čuvala ti je majku dok si bio u zatvoru! - rekao je Miki.

- Pa? - dodao je Slavnić.

PRODAO SI DIVNU OSOBU, TO JE IZDAJA Zvezdan se suočio sa Mikijem i Mikicom posle osude zbog odnosa sa Anđelom

undefined

 

- Trebalo je da čekaš kraj rijalitija, da kažeš Ani... I kakve emocije za mesec dana, nisi ti klinac. Imao sam visoko mišljenje o tebi. U mom mozgu to tebi nije moglo da se desi. Da, nisi se ogrešio o mene, ali tvoj postupak... Za mene je to izdaja, poniženje javno. Ja sam budala jer ja prihvatam ljude. Ti si neko od koga nisam to očekivao. Tvoj život radi šta hoćeš. Katastrofa - istakao je Đuričić.

- Ne kažem ja to, i meni je - dodao je Zvezdan.

IZOPERISANA TAKIJEVA ĆERKA Đekson osuo rafalnu paljbu po Maji, pa priznao da ga je Car oduševio ovim

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading