IMA ĆERKU PAR GODINA MLAĐU OD TEBE Miljan Vračević stavio Anđelu na njeno mesto, pa joj rekao da skrati jezik
Foto: Printscreen

Tokom pauze za reklame u emisiji "Pretres nedelje", Miljan Vračević je nastavio da savetuje Anđelu Đuričić vezano za njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

- Anđela, Zvezdan je mene prvi dan lisica pitao kako izgleda, ja sam rekao da mi se čini da ste bliski. Ja nisam verovao da ti možeš da popustiš, shodno tvome odgoju. On je meni rekao da čeka da Ana dođe, pa će videti. Kad si ušla rekao mi je da priča sa tobom kao sa detetom svojim, ja sam to prihvatio. I ja sam imao iste razgovore sa tobom. Kad ste dobili zadatak, vidim da pričate ujutru, skapirao sam da se nešto dešava. Tvoja histerija onaj dan, to može njega da izludi. Nije isto se zabavljati sa manekenom i mangupom. Moraćeš da smanjiš jezik za 85% i da prihvatiš neke stvari kad udaraju po tebi. O tome je trebalo da razmišljaš pre toga. Verovala ili ne, sve je do tebe. Imaš nenormalan teret. Razmišljaj o svemu - rekao je Miljan.

IMA ĆERKU PAR GODINA MLAĐU OD TEBE Miljan Vračević stavio Anđelu na njeno mesto, pa joj rekao da skrati jezik

 

 

- Ja ni sa kim nisam pričala o ovome, htela sam da vidim da li sam se utripovala ili nisam. Shvatila sam da nisam. Imala sam tu scenu. Već sam sa sobom vodila razgovor, postavila sam i rekla ovo što si mi ti rekao. Moram da prihvatim svaku kritiku i za šta sam kriva i za šta nisam. Prihvatam da sam najgora, najgori ženski odron, jer ja u sebi znam šta sam... - dodala je Anđela.

TI SI ZLA OSOBA, RASTURILA SI ODNOS OD 15 GODINA Neca i Bebica žestoko udarili na Anđelu, pa joj pomenuli bivšeg

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading