"ON JE MONSTRUM, SOCIOPATA I MANIPULATOR" Ana Ćurčić otkrila da se plaši Zvezdana: UŠLA SAM DA ELIMINIŠEM STRAH!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić otkrila je kako se oseća nakon što se Zvezdan Slavnić pomirio sa Anđelom Đuričić. Ona je takođe istakla da on pokušava da manipuliše time što pominje svoje zdravstveno stanje.

-Vodila si neočekivani razgovor sa Zvezdanom gde si saznala neke stvari. Kako si se osećala kad je rekao da godinama pokušava da pobegne od tebe, ali da nije znao kako to da izvede? - pitoa je Darko

-Osećala sam se loše. Mislila sam da je to iz afekta, pa je danas rekao da nije to misli. Ne verujem mu ništa. Ja sam insistirala da se rastanemo, a on nije hteo tad. Mislim da to nije istina, to što priča. Želi sve da predstavi druagačije nego što jeste. Danas me je ucenio da ne ustajem i pričam šta osećam. Manipulacija je kod njega vrlo izražena. Ima i nekih prinesa kako sam ga i nazvala i to meni nije strano - rekla je Ana.

-Kako se ne žali na zdravstvene probleme kad vežba, kad ima se*s sto puta dnevno - rekao je Darko.

-Upravo tako. To je ta manipulacija. Ja vrlo umereno pričam, sečem svoje misli i stav ne menjam nijednog trenutka. Kanališem sebe ka njemu da ne bi došlo do eksplozije. To zna i to je njegov džoker u rukavu. Ušla sam da eliminišem strah - rekla je Ana.

-U kom trenutku žena sebi dozvoli da bude potčinjena? - pitao je Darko.

-Ja sam njega puno volela i puno praštala. Ljubav, vera, nada je nešto čime se vodim u životu. Ne mogu da pričam o tome. Moje drugarice su vrlo jake žene i imale su slične sudbine kao ja. Ovo je borba i za njih, to je crveni končić - rekla je Ana.

-U šta će se Zvezdan uveriti kad izađe napolje? - pitao je Darko

-U to kako je sebe predstavio, osudu naroda i prijatelja nekih njegovih,a to će mu jako teško pasti. Ući će u Zadrugu sedam i to je to. On je to meni jasno i rekao. Sigurna sam da oni svesno prave dete, a ko će da ga čuva to ne znam. Što bi se libili da sede ovde kao par kada mi rade mnogo gore stvari od toga - rekla je Ana.

-Ko je pravi Zvezdan, da li je to ovo što sad gledamo - pitao je Darko

-Ovo, nažalost ovo. Volela sam iluziju. Imam Sarinu dozvolu da pozdravljam Saru i ispalo je ružno što mi je to prebacuje. Stojim čvrsto iza toga da je on monstrum i sociopata i manipulator. Dok sam bila napolju to sam analizirala sa svojim psihoterapeutom- rekla je Ana.

IMA LI GORE? Anđela pokazala fetiše i zgrozila javnost: ĐURIČIĆEVA LJUBI I MIRIŠE ZVEZDANOVA STOPALA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading