"BEDNICE, OTAC ĆE TI OBOLETI OD BRUKE!" Anđela ponovo ZGROZILA GLEDAOCE, osuli drvlje i kamenje po njoj zbog ovog! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Anđela Đuričić, svoju reputaciju je nakon "Zadruge 5" pa sve do sada uspela da uništi, sudeći prema komentarima, ali i postupcima i potezima koje je vukla u "Zadruzi 6".

Ono što je sebi priredila, ali i svojoj porodici zbog čitave situacije sa Zvezdanom Slavnićem i Anom Ćurčić u potpunosti je uništilo imidž "dobre devojke" koji je do nedavno uživala. Sada, učinila je još jedan u nizu ispada, kada je svoje fanove molila da joj šalju garderobu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

- Hvala mom "Bungiš timu" na svim poklonima koje ste mi dos ada poslali. Prihvatiću i sada sve poklone, ja bih samo još jednom da ponovim, pošto po cele dane ponavljam, trepavice, ajlajner, gel za obrve, korektor, neki bebi dol, ali nikako spavaćica molim vas. Takođe crno odelo, to tražim od samog starta kada sam ušla - naručivala je Anđela od svojih fanova razne potrepštine.

Sve ovo, izazvalo je gnev kod pojedinih gledalaca, te su komentari bili prilično oštri.

- Ja da sam na tvom mestu, izvinila bih se roditeljima, a sebe ne bih smela da pogledam u ogledalo! Ćuti devojko i pokrij se ušima! Bednice otac će ti oboleti od bruke, je l' te sramota? - glasili su samo neki od komentara korisnika socijalnih mreža.

SKANDALOZNO PONAŠANJE OCA ANĐELE ĐURIČIĆ Napao novinare zbog sramote njegove ćerke, urlao na njih i isterao ih!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading