NOVA VEZA U RIJALITIJU Stanijin bivši priznao da voli nju, pa stavio svima do znanja da će se boriti za njihovu ljubav!
Foto: Alo/Printscreen

Tokom prethodne noći u Zadruzi, dok su još trajale nominacije, voditelj Marko Đedović je dao reč Marku Markoviću.

-Počeću od Marka, on i ja smo imali korektan odnos, međutim više ni to nemamo. Iskreno njega poštujem, ali sanju sam poštovao isključivo zbog njega. Nisam hteo nešto preterano da komentariše, zato sto je krenula da me napada i ne poštuje me. Ja Žanu volim, i smeta mi kada neko nešto ružno kaže za nju. Bio bi mnogo bolji kada ne bi bio sa Žanom. Vređa ljude zarad ljubavi, Sanja izvlači najgore iz njega. Smatram da će njihov odnos kratko trajati - rekao je Marko Marković.

-Ljudi se jako varaju, kada pričaju da ne bi trebalo da budem sa Sanjom, ja ću nju da branim. Što se tiče tebe, rekao sam ti neke stavri u garderoberu nije te zanimalo. Ova Žana laže čim zine. Vi ste lažovi. - rekao je Marko Stefanović.

-Žana ušla u decembru, a ti se pandrčio sa Anitom. To što imate amneziju, baš me briga. Plakala i bacla se i pravila vratolomije zbog toga. Svaki put sam mogla da te poklopim tako da ćuti bolje ti je - dodala je Sanja.

-Šaljem Marka, Žanu ostavljam - rekla je Valentina Stanković.

-Što se tiče Žane, ona mi je ulepšala ovde boravak. Ona zna odlično moja osećanja prema njoj. Iz poštovanja prema njoj, mogu da se kontrolišem. Tako da meni je prelepo, sve najlepše mogu da kažem o njoj. Poslaću Marka, šaljem Žanu - rekao je Marko Marković.

-Neka neko pozove Narodni muzej, našli smo eksponat Žutog moćnog rendžera. Što se tiče Žane, ona je meni presmešna, sve njene rečenice se svode na insta citate. Njeno učešće izgleda fejk, rastrgli bi te svi. Što se tiče Marka, on je moja muškarčina. Jesi pokazao agresiju ali nisi dobro, nismo u dobrim odnosima, ne dopada mi se tvoj stav. Šaljem Marka ostavljam Žanu -rekla je Miljana Popović.

JEZIVE SCENE U ZADRUZI Bilal nasilnim ponašanjem krenuo na Anu Spasojević, pa je najstrašnije izvređao: Dr*ljo!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading