Miljana i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Ivan Marinković progovorio je o odnosu sa Miljanom Kulić njihovim zajedničkim sinom Željkom.

-Je l' realno da ne poželiš da viđaš dete svaki dan? Strašno. Zamisli kakvu ti imaš privilegiju, a ovo što bi sve dali za jedan minut, nemaju tu privilegiju kakvu on ima - glasilo je pitanje.

-Nije me sramota zato što sam već napravio rutinu kada je Željko u pitanju. Trudim se da mi se ne bi zameralo u tom smislu, tako će na sreću ili na žalost biti i napolju, kako bude bilo sa Marijom. To je dete koje nekada neće da izađe napolje, nekad nisu uslovi, tako da je meni sasvim okej - rekao je Ivan.

-Miljana Kulić će svaki momenat da u celoj svojoj gunguli to pomenuti. Željko ovde neće biti ako Marije ne bude, a verujem da se zbog Miljaninog ponašanja više neće vratiti u Zadrugu. Najmanje ona ima pravo da komentariše. Ja sam bio loš, bio sam svestan toga. Je l' viđaš ti svaki dan Željka? Koliko sam ja loš otac, ti si loša majka. Ti nisi dala nikome starateljstvo svojevoljno. Zbog tvojih problema nisi staratelj detetu, ti nisi normalna devojko. Ti nisi sposobna da budeš staratelj, sa svojim ponašanjem nikada ne možeš biti staratelj. Ja mogu, ali neću to tražiti- rekao je Ivan.

"NEĆU TI DATI DA ŽIVIŠ" Manijakalno ponašanje bivšeg osuđenika zabrinulo javnost, Zvezdan kao razjarena zver lomi i preti bivšoj ženi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading