NAJAVIO MU HAOS Zola otkrio šta mu smeta kod Ivana Marinkovića, pa otkrio da mu "guraju" Željka kako bi provodio vreme sa detetom!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje koje je voditeljka Dušica Jakovljević pročitala bilo je za Lazara Čolića Zolu:

Kako gledaš na Ivanove provokacije?

-Nervira mene što se meša u neke izlaganje. Maločas je bilo lepo pitanje, a on seljačkim komentarom potkači mene, i onda ulazimo bezveze u konflikt. On je meni smešan što se tiče provokacija, ja sam te provokacije prevazišao u osnovnoj školi. On govori kako ja nisam bio fin prema njoj, a ja sam mogao njemu da kažem da nije bio otac - rekao je Zola.

-Što se tiče mog majčinstva, ja sam sa Željkom dala sve od sebe, bezuslovno sam ga volela, ja sam ovde radila i borila se za njega, a bake i deke gaje decu, i hvala im na tome. Ja sam idealna majka koliko mogu da budem, a Ivanove provokacije su ništa on je nebitan - rekla je Miljana.

-Za mene nema lepih i ružnih pitanja, a ako tako gledalac kaže upadam mu, ali mi je čudno zašto njima smeta upadanje u njihov odnos - pričao je Ivan.

-Ti se uvek trudiš da upadneš Zoli u izlaganje - dobacila je Miljana.

-Ne vidim sebe da upadam u taj odnos, a svako ko nije spreman na komentare, to je njegovo problem ako to gleda kao provokaciju. Ja manipulativna osoba nisam, i ja ne upadam u njihov odnos. Ja sam vezan sa Miljanom, a Zola je prolazna stanica i zamenjiva kategorija - rekao je Ivan.

-Njemu je Jelena prolazna stanica - dobacila je Miljana.

-Ona meni gura Željka za ruku dok ona tebe gađa kamenjem - vikao je Ivan.

-Ja se izvinjavam što ti dajemo Željka da ga šetaš - dodao je Zola.

ŠOKANTNO Neca progovorio o vršnjačkom nasilju, prisetio se bliske osobe koja je izvršila samoubistvo, pa se obratio roditeljima!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading