MAJA JE PIKIRALA ZVEZDANA PRE ZADRUGE! On je samo deo njenog paklenog plana, kada za ovo sazna, Slavnić će pobesneti
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković našla se u centru skandala kada je stupila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem.

Sada je njen najbolja prijateljica, Tija Ajfon, otkrila da je starleta primetila bivšeg robijaša još pre ulaska u rijaliti.

- To je Maja, šta smo očekivali?! Nisam je savetovala, ne podržavam, ne znam koliko mi je telefon zvonio kao da sam je rodila. Moj dečko i ja se sprdamo kao da nam je ćerka. Da je napolju možda bi bila sa više njih, to je samo zato što je pred kamerama, zato svi i komentarišu. Mlada je i slobodna. To je on kriv, on je prevario, ona može da radi šta hoće - rekla je Tijana.

- Maja je samo dokazala da može da ima sve što poželi. Ja to ne podržavam kao njena drugarica, kada izađe razgovaraćemo, ali svakako su svi živi i zdravi. Kada su trebali da uđu, ona je meni rekla: "Ko je Zvezdan", ja ukucam i kažem joj: "Ko je ovaj deda?". Tada sam pravi put čula za Zvezdana, ali mislim da nije njen tip, zatvoreni je to prostor, zaljubiš se u drvo - rekla je Tijana.

UPUTILA JAVNU PRETNJU! Miljana Kulić se ne smiruje ni nakon diskvalifikacije, obratila se javnosti, pa poručila ovo (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading