"NEMOJ DA PRESKOČIM STO, PA URADIM ŠTA NE TREBA" Zvezdan ponovo otvoreno preti Ani, a onda je raskrinkao Zoricu Marković
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić juče je zverski napao bivšu ženu Anu Ćurčić, a sada je progovorio o njihovom odnosu i pokušao je da opravda svoje nasiličko ponašanje.

-Zorica ne voli Anđelu, Anđela ne voli Zoricu, jako jednostavno. Zorica je imala odavno tu neku tešku matematiku da se Anđela pravi u žrtvu. Ona nema opesesiju da li će ona da bude prva, nego da ne pobedi neko koga ona ne gotivi. Apsolutno se ponaša i gore nego Mića, što se tiče branjenja Ane, a prebacuje mu istu tu stvar. Pokušavao sam 20 dana da joj ne priđem, da se ne ponašam ružno, od toga sam dobio provokacije, napu*avanje i neke budalaštine što se tiče Ane. Ana traži razlog da se svađa sa mnom i tih 20 dana ona bljuje vatru na mene. Ne mogu više da je shvatim, jer je u trpi da joj ljudi nabacuju da ima emocije i da bi se pomirila sa mnom. Kada dođem i pričam sa njom i Zoricom i kažem da ću da se štekujem posle "Zadruge" i da se vratim ovde, onda dolazi do toga: "Lepo si isplanirao svoj život, a u moj si se us**o". Tada je prvi put Zorica u ovih devet meseci rekla nešto pored mene, rekla je: "Ne znam zašto to pitaš, tebe to ne treba da intresuje". Ja se sa Zoricom raspravljam oko toga, a naravno je izašla gospođa i napu**la me ku**em lagano - rekao je Zvezdan, te je nastavio:

-Druga stvar, mnogo bitna, kada je super Ana skočila da se bije sa Petrućijem i Palčicom. Naravno da mi ništa od toga nije jasno sa njene strane, odbranila je šta je trebala da odbrani, pa je zakačila Maju. Odjedanput joj je Maja kriva jer nije skočila da odbrani, gde sam ja Zoricu video, prišao joj, gde mi je ona rekla: "Mnogo sam se iznervirala, ugasiću se, boli me ku**c i idem kući. Pričam sa njom i ona mi objašnjava kako treba Ana da se sačuva", gde ja vidim da je Zorici pukao film i kažem joj: "Nemoj, ako odeš, onda je bambi na ledu, ostaće sama i znam kako će to da utiče na nju. Neće znati kako da priča". Tada se nastavila emisija, gde meni Ana dobacuje nešto za Maju, nije ni bitno. Ustao sam jer me je iznerviralo, pa sam rekao Zorici: "Ispričaj gospođi šta sam ti pričao, šta želim za nju i za nas dve". Kada je vilenela, ja sam gledao da ostane Zorica tu. Video sam da su se pomirile, bla, bla, bla, nisam siguran da li mi je došla i šapnula da ja imam se*s sa Majom iz inata njoj. Ona je meni danas rekla da joj želim loše i da joj želim po zdravlje loše...Ona apsolutno mene vređa, provocira i psuje ovih 20 dana, kao da želi moju reakciju i da se ovo dešava. Puno ćutim, izvređala me puno i danas nisam mogao da verujem da je došla dotle. Gledaću da opet ne dolazi do toga, ali sve te priče zašto Janjuš ustane i kaže da si najveći folirant, jer jeste to tako! - istakao je Zvezdan.

-Koje su ti najveće kontradiktornosti Ane Ćurčić u "Zadruzi 6"?  - pitao je Darko.

-To apsolutno radi sve vreme. Ona toliko nema stav da mora da dođe i pita Zoricu da li sme da jede Mićinu tunu...Sve, za Maju, za Anđelu, ona je sada Anđeli nešto dobacila, kao fina je sa Anđelom, mislim užas! Sve to tako ide, samo gledam da ne dolazi do ovoga kao što je danas...Ona nema mozak za taktiku, nego ide tako kako ide kao ludak, kao da ideš na minsko polje, pa ako eksplodira, eksplodira. Ona bljuje vatru očima! Ne znam šta ta njena bol, žrtva, ne znam šta hoće. Em što čačka mene, em tvoju primarnu stvar ne radiš, a to je da izađeš normalna i vratiš se onome kome treba. Nemam kontakt s njom, ne provociram je. Kada krene nešto, odgovorim joj. Ona me ne intresuje životno, kao što verovatno ni ja nju, tako kaže. Ne prilazim joj, nema potrebu i razlog da se tako ponaša. Zato je i moja majka napisala da je zlo, nije slučajno. - rekao je Zvezdan.

-Zbog čega je Ani toliko stalo da dokaže da je ne zanimaš, a s druge strane je tebi bitno da dokažeš da bi ona bila s tobom, ako ti to želiš - pitao je Tanasijević.

-Ja reagujem na njeno, jer me nerviraju te laži, izmišljanja i foliranja. Evo, ja neću spomenuti to nijednom! Neću gledati da joj se obratim, radiću sve isto kako treba, ali ona definitvno želi da vidi tu reakciju. Molio bih je da ućuti da ne bih pretrčao sto i uradio šta ne treba - rekao je Zvezdan.

OBRATILA SE PRODUKCIJI! Anđela Đuričić ne prestaje da pravi skandale, svi se pitaju šta joj se desilo

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading