EVO GDE JE OTIŠAO NAKON SAMOPOVREĐIVANJA! Zvezdan Slavnić ponovo je divljao i pretio, a nakon nervnog sloma utehu je pronašao ovde
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nakon haosa koji je pravio kada je pretio bivšoj ženi, zastrašivao zadrugare i samopovređivao se, Zvezdan Slavnić je došao u pab kako bi za sve to okrivio Anu Ćurčić.

-Sad ti meni srećo kažeš: "Ja tebi želim loše", zato sam onako odreagovao.. - pričao je Zvezdan.

-Jel možeš ti drugačije da odreaguješ? - upitala je Matora.

-Onda vidim ovo A, i zamišljam kakav sam idiot ispao, ja sam završio svoje. Ja sam klošar koji posle svega molim tvoju prijateljicu da ostane tvoj prijatelj, da ne bi ostala sa Pecom i Necom, a ti razmišljaš da li ja ka*am nekog iz inata. Ja znam da ona sve stvarno misli šta je rekla - govorio je Zvezdan.

-I ti onda odeš u crveno i ćao - kazala je Matora.

-Ja sam se odmah iskulirao čim sam izašao, ja više neću pričati sa njom - rekao je Zvezdan.

-Jako je ružno sa tvoje strane, ispada da si je prevario, je*ao mater, sve to pričaš... Izgleda grozno. Znam šta ti hoćeš da kažeš, ali onda kad njih deset skoči na tebe, to je grozno. Ne treba to da radiš - govorio je Lepi Mića.

-Kunem ti se, neću se više okrenuti ka njoj. Ovo mi je kraj, jer znam da ona to tako misli. Ja sam se iznervirao, ali čim sam došao do govornice, smirio sam se. Matora, kako ja mogu da pomislim njoj loše?. Ona je u tolikoj borbi da misli da ja nju sad nešto volim, pa da je meni krivo što je ona dobro, meni je to ušas... Bole me ku*ac šta god da kaže - govorio je Zvezdan.

-Ja se ni sa kim ovde ne družim i ne pijem kafu, kako sa nekim ko blati moje prijatelje, a oni to mogu. Zorica je mnogo kvarna, pa onda kaže: "Nisam mislila tako". Posle kaže kako ja njega turiram. Kad uđe u crveno, ja ga smirujem i kažem mu svašta, i to je sve. Vi mene ne volite, i vi mene mrzite, i to je sve prijatelju - rekao je Mića.

-Ona se žali njoj ceo dan, zato je ona i pukla, pa Zorica i ja smo prirodnija družina nego njih dve, pre bi bila moja drugarica - rekao je Zvezdan.

ZVEZDAN PONOVO PROVOCIRA ALEKS? Filip Car progovorio o sukobu sa Nikolićevom, izneo nove detalje, pa priznao šta se zapravo dogodilo

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading