Nataša i Stefan
Foto: Alo/Printscreen

Bivši učesnik "Zadruge" Stefan Karić od juče je zvanično osumnjičeni za prebijanje starlete Nataše Šavije, koja se zbog nanesenih povreda već 24 časa nalazi u KC Vojvodina gde čeka na operaciju jagodične kosti koja joj je polomljena. 

Prema njenim rečima, Karić joj je naneo teške povrede na svadbi na kojoj su zajedno bili, ispred toaleta, a nakon incidenta njemu se gubi svaki trag. 

Stefan je ugasio svoj telefon, kao i profil na Instagramu, međutim, sada su društvenim mrežama počele da kruže informacije da se Karić nalazi u Novom Sadu, te da su ga stanovnici ovog grada videli u tamošnjim kafićima. 

Jedan korisnik tvitera napisao je ispod objave da se traga za Stefanom:

- Eno ga, sedeo u Petrusu (restoran u centru Novog Sada) u 22:40, ja sam ga našao, policija nije - stoji u objavi.

PRONAĐEN STEFAN KARIĆ? Misterija njegovog nestanka i dalje zbunjuje javnost, a sada stigle nove tvrdnje koje otkrivaju sve! (FOTO)

Printscreen

 

Ubrzo je još nekoliko korisnika podelilo informaciju da su ga videli u Novom Sadu, ali ga nadležni organi još uvek nisu pronašli.

Svakako, treba uzeti u obzir da društvene mreže nisu izvor zvaničnih informacija, pa se i ova može posmatrati kao neslana šala. 

Podsećanja radi, Stefanov advokat se oglasio sinoć i poručio da će Karić zajedno sa njim posetiti policijsku stanicu 3. maja kako bi dao svoju izjavu o optužbama Nataše Šavije. 

"TI SI KLOŠARČINA I DŽUKELA" Aleksandra osula paljbu po Caru, za sve je kriva Maja Marinković!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading