STRAVIČNA ŽIVOTNA PRIČA ANE ĆURČIĆ Otac je ostavio kada je imao godinu dana, vratio se nakon 18 godina, a evo šta je njena majka trpela u braku
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić otkrila je nepoznate detalje svog života i ispričala da joj je tokom detinjstva dosta falila očinska figura.

-Moja mama je retko lepa žena. Porodica joj je najbitnija bila u životu. Ona je kao i ja ostala željna ljubavi i sama. Kada je moj tata otišao da radi imala sam godinu ipo dana, a moja sestra tri godine. Došao je posle 18 godina. Bio je u Libiji. Ona ga je čekala sve to vreme, 18 godina. Verovala je da će doći. Kasnije je saznala da je imao ženu koja je od njene koleginice ćerka. Sa njom je bio 10 godina u Libiji. Onda je došao kada sam ja već imala 19 godina. U tri ujutru se pojavio bez ičega. Jako mi je sve te godine falio tata- rekla je ona.

-Mama mu je sve oprostila. Rekla je da ako ima za tri kašike ima i za četvrtu. Samo ga je zamolila da je nikada ne laže. Ona je uvek želela da drži porodicu na okupu. Posle šest, sedam meseci je provalila da se i ona vratila i da se ponovo čuju. Rekla mu je samo da neće da ga više vidi kada se vrati sa posla. Razveli su se na isti dan kada su se venčali. Dugo sam ga krivila, pogotovo jer sam jako vezana za mamu. Tata je bio jako sposoban čovek, ali ga je alkohol upropastio- zaključila je ona.

ZVEZDAN SE RASPITUJE KOD ZADRUGARA ZA ANU! Maja će pobesneti kada sazna šta joj radi iza leđa, sledi mu pakao

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading