DEJAN OTVORIO DUŠU Dragojević otkrio ko je njegov heroj, obratio se uz emotivnu fotografiju
Foto: Alo/Masanori Jošida

Nekadašnji rijaliti učesnik Dejan Dragojević prošao je golgotu tokom odnosa sa bivšom suprugom, a u petogodišnjem braku s njom u potpunosti je izgubio kontakt sa svojom porodicom.

Nakon razvoda, odnosno njegovog otkrovenja, kako voli da kaže, posvetio se oporavku odnosa sa roditeljima i bratom. Tokom jučerašnjeg dana podelio je emotivnu poruku upućenu svom ocu i tom prilikom istakao da spas leži upravo u porodici.

„Naš otac je naš vaspitač i uzor. Tata koji je za poželeti. Poštenijeg i boljeg čoveka niste upoznali. On je 24 h dnevno nasmejan i vredan. Tata i mama su zaslužni za to što smo odrasli u kvalitetom životu i, imali ili nemali, ostali smo isti. Ljudi misle da zato što smo popularni i što smo iz sveta medija da smo poput drugih iz tog sveta. E pa nismo, mi smo i dalje isti likovi iz Veternika koji su srećni i s kokicama i parčetom hleba. Uvek svakog pozdravimo i svakom se zahvalimo“, napisao je Dejan na svom Instagram profilu uz fotografiju s ocem i bratom, pa zaključio:

„Sve polazi iz kuće. Svaki put kada imate viška vremena provedite ga sa porodicom. Tu je spas. Iskoristite svaki trenutak života jer je život jedan. Zahvalite se što ste vaspitani i normalni u ovom ludom vremenu“.   

"SA MNOM MU JE BILO STRASTVENIJE" Maja bez dlake na jeziku odbrusila Anđeli na prozivke, pa otkrila Zvezdanovo priznanje: Užasno se ljubiš!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading