OTKRIVAMO Najkontroverznija porodica iz Niša ekranizuje svoj život, Kulići snimaju svoj rijaliti
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Da Kulićeve kao mačke imaju devet života, te da se uvek dočekaju na noge, svedoči činjenica da su i nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6 i duga od 150.000 evra koje imaju prema TV Pinku pronašle izlaz.

Naime, kako smo ekskluzivno saznali od izvora bliskog najkontroverznijoj porodici iz Niša, majka i ćerka su odlučile da nastave sa ekranizacijom svojih života, ali u privatnoj režiji.

- Marija i Miljana više ne umeju da funkcionišu bez publiciteta. Kada ih kamere ne snimaju, kada nisu u epicentru dešavanja i popularnosti, kao da gube tlo pod nogama. S druge strane, one ništa drugo i ne umeju da rade ni da zarade novac na drugačiji način - ispričao je izvor za Rijaliti plus!, pa dodao:

- Siniša je bolestan i nije u mogućnosti da brine o porodici. Majka i ćerka su se diskvalifikacijom iz Zadruge dodatno zadužile kod Televizije Pink, a kako je Miljanin sin Željko mali, one su morale da nađu načina da održe dosadašnji kvalitet života - ispričao nam je izvor.

- Odluka da snimaju vlastiti rijaliti radnog naziva „Kulići“ spontano se nametnula kao jedino logično rešenje njihove nimalo naivne situacije u kojoj su se porodično našli. Rijaliti će se najpre emitovati na Miljaninom Jutjub kanalu, ali i na Instagramu u sklopu lajv uključenja, sa tendencijom da sadržajem zaintrigiraju neku televiziju - ispričao je izvor.

Plan im je, kako nam je rekao, da ekranizuju svoju svakodnevicu, od ustajanja, pripreme obroka, odlaska u nabavku, vrtić, sređivanja kuće, preko nezaobilaznih svađa i razmirica, te zamršenih ljubavnih odnosa.

- Bebica u prvi mah nije pristao da bude deo ovog projekta, ali je na kraju promenio ploču jer želi da pomogne Miljani da otplati dug, ali i da bude deo njenog života po svaku cenu. Zasad još nije poznato da li će se snimati i Miljanine sestre koje su svih ovih godina izbegavale publicitet - zaključio je izvor za Rijaliti plus!.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je svoju rijaliti karijeru otpočela pre osam godina, a za to vreme oprobala se u više takvih formata na čak dve televizije.

Počela da peva

Kulićeva je nedavno počela i da nastupa po diskotekama širom zemlje i regiona. Iako je svesna da nije preterano talentovana za pevanje i igru, ona je svoj performans koji obilato naplaćuje koncipirala kao polučasovni šou u kojem se penje na šank, stolove, meša kukovima, animira goste, dok je oni slikaju i snimaju i uglavnom je ismevaju.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading