Žestok sukob Zadrugara u studiju
Foto: Alo/Printscreen

U toku je spektakularno superfinale. Voditeljka Dušica Jakovljević razgovarala je sa Markom Markovićem.

- Ne vidim šta je problem da se sačuva veza, ako si ljubmoran unutra, onda si i spolja. To su klasične priče. Dve normalne osobe mogu bilo koji nesporazum da reše verbalno bez svađe i pominjanja porodica

Žestok sukob Zadrugara u studiju

Printscreen

 

- Kako si reagovao kad su govorili da ne znaš da staneš za vas dvoje? - pitala je Dušica.

- Nikad ne bih ušao u Zadrugu da nisam psihički sprema i na provokacije i na uvrede, kad te vređaju oni govore o sebi. Ne može niko da me pinizi, samo ja sam sebe. Ja sam dozvolio sebi tri dana pred kraj da nekog uvredim, ali to je izašlo iz mene. Kad sam svestan sebe ne može niko da me ponizi- dodao je on.

- Složila bih se sa svim što je Marko rekao. Ja sam uvidela kroz razgovore sa njim da je svestan sebe i da nema razloga da se nervira za stvari koje nisu tačne i prkeo kojih zadrugari pokušavaju da ga predstave. Ja sam stala iza njega i rekla da sve što su zadrugari rekli nije istina - pričala je Žana.

- Ja sam rekla kad je Ćertić pričao o njegovoj bivšoj Staniji, ajde da je okej kad pričaju za njega, ai njegovu bivšu to nije okej. Pozdrav za Staniju, to je bivša devojka i mogao je da stane. Samo se svađa sa ženama, sa muškarcima gleda u pod - umešala se Slađa.

Žestok sukob Zadrugara u studiju

Printscreen

 

- Nema potrebe da odgovaram - dodao je Marko.

- Mislim da Slađa ovako priča jer nije mogla da ima Marka - poručio je Ša.

- Mogla sam da ga imam, ali nisam htela da ulazim u kokošinjac i akvarijum - odbrusila je Slađa.

- Rekla mi je 31. decembra da idemo u toalet, bila je sa Markom Smiljićem i rekla da je problem u vezu s*ksualni - dodao je Marko.

Žestok sukob Zadrugara u studiju

Printscreen

 

- Mogu to da potvrdim, napadaju ga jer kad je žensko odbijemo ide drvlje i kamenje - poručio je Ša.

- Skupili su se drugari, mogu da ga odbrane, a meni nije tu nijedna drugarica da me brani. Ja to nikad nisam tražila, imaju snimci da je on mene muvao i da mi je prilazio - govorila je Slađa.

- Slađo, kad je Marko bio sa Majom, kad su raskinuli i oko troseda si se dogovarala. Ja sam znao za svaki razgovor tebe i Marka - otkrio je Rodni.

- Marko je muška sponzoruša. Potegla se priča da ja držim do reptuacije, jako držim i sa tobom nikad ne bih mogla da budem u vezi, mogla bih da ga koristim samo za nošenje kesa - pričala je Slađa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading