Marko Janjušević Janjuš
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Marko Janjušević Janjuš svakodnevno je aktivan na društvenim mrežama nakon napuštanja ''Zadruge 6'', a jedna od njegovih objava, posebno je skrenuila pažnju javnosti. Naime, Janjušević je objavio sliku sa svojom bivšom suprugom Emom, s kojom ima ćerku Krunu i time podgrejao sumnje da su bivši supružnici pomirili

Janjuš je sada za Pink otkrio da li je do toga došlo, kao i kako bi prokomentarisao zadrugare i dešavanja koja su podigla veliku prašinu, nakon završetka rijalitija.

Marko Janjušević Janjuš

Foto: ATA Images

 

Javnost si raznežio fotografijom sa bivšom suprugom Enom. Mnoge zanima da li je došlo do pomirenja i šta ti je zamerila, kada je tvoje učešće u rijalitiju u pitanju?

- Sve je isto kako je i bilo, videćemo šta će biti u nastavku. Nas dvoje smo dobri, ali se nismo pomirili. Ne smem ni da je pitam da li se pomirenje nazire. Pohvalila me je, ništa mi nije zamerila.

Bilal i Maja

Foto: Printscreen/instagram

 

Bilal Brajlović i Maja Marinković su se pomirili, te su oboje otišli u sarajevo, kako bi se ona upoznala sa njegovom porodicom. Kako komentarišeš ovo?

- Nemoj zezati? Stvarno? Jao, samo što se nisma sudario. Jako me je ovo povredilo. Ja im želim sreću. Samo nek me Leo ne zove.

Drama u domu Ane Ćurčić

Foto: Ataimages

 

- Imao si brojne sukobe sa Anom Ćurčić, da li si nakon izlaska iz rijalitija promenio mišljenje o njoj i kako ti se čini skupoceni sat marke ''Rolex, koji je poklon od njenog nekadašnjeg partnera Ace Bulića?

- Nikakve promene nema, sve što sam mislio o ljudima u rijalitiju, iza toga stojim. Aca Bulić je ozbiljan gospodin. Mislim da će Ani tek biti jasne neke stvari, što se tiče onoga o čemu smo pričali u rijilaitiju, a nije želela da sluša. Nemam šta da dodam više ništa kad je u pitanju ona lično.

Da li misliš da će prijateljstvo Zorice Marković i Ane Ćurčić opstati?

- Koliko ja znam, Zoricu ne voli njena kuma Milena, ako se ne varam. Ona je tokom trajanja rijalitija poprilično ''lomila'' po društvenim mrežama. Odavno veće zlo u rijalitiju nisam video, što se tiče Zorice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading