Aleks naglo prekinula snimanje videa
Foto: Alo/Printscreen

Pobednica šeste sezone Zadruge Aleksandra Nikolić konačno je progovorila o svom trijumfu, osudama sa kojima se susrela napolju, ali i o odluci da ostavi Dejana Dragojevića, koji je odneo pobedu u petoj sezoni istoimenog rijalitija.

- Smešno mi je kad kažu da sam folirant i da je sve lažno. Mogla sam da glumim devet meseci ljubav, nisam imala tad hejtere napolju. Ovi što me sad pljuju su me opravdavali, bila sam im svetica, bezgrešna - rekla je Aleksandra, pa nastavila:

- Mislim da je bilo zaista vidljivo, moje ponašanje se promenilo otkako je Filip ušao u kuću. S mojim bivšim partnerom sam pričala šta da radim ako on uđe, da ga oteram u tri lepe, ali meni su odmah krenuli leptirići u stomaku. Tu noć žurka, ja se presvlačim tri puta. Nisam mogla da se oduprem tome, džabe. Zaljubila sam se, bilo mi je teško da priznam. Nije mi ni to bilo toliko teško koliko me je zabolelo kad je sav moj rizik bacio niz vodu.

- Kad je bio s Majom i Milicom, kad je otišao stranputicom, da li si pomislila kako ti ono s Dalilom nije posužilo za primer jer je Maja isto u roku od pet sati rasturila kosmičku ljubav - upitala ju je Ivana Šopić.

- Na Dalilu nisam pomislila, a dotičnu damu (Maju) ne želim da komentarišem. Opet kažem, bila sam iskrena i zato me je narod nagradio - zaključila je Aleks. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading