Aca i Aleks
Foto: Privatna arhiva/Foto: Alo/ilustracija

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić napravile skandal u emisiji. Navodno, tokom reklama je drugopolasirana pretila pobednici, zbog čega je ova u uživo programu zvala policiju.

Danas su nastavile da govore najgore jedna o drugoj, a nakon što je Aleks rekla kako se Anin dečko Aca Bulić, raspituje za nju, Ćurčićeva se oglasila.

- Živo nas zanima odakle kompletno izoperisanoj Aljeks Mimi, Vitinoj Draguljici i bivšoj konkubini pokojnog Žareta sa broda Sava, koji je bio stariji od Slovenke, osobi koja je proterana iz Turske i Švice zbog, kako kažu, bavljenja najstarijim zanatom, osobi koja je za sitne pare bila kafanska frajla u Bujanovcu, osobi koju je oženjeni, pokojni dečko Albanac iz Makedonije izbacio iz auta i ostavio na granici kao potrošenu, ovoliko samopouzdanje?! - počela je Ana.

Ona je otkrila da se Aleksandra uredno raspituje o njenom partneru Draganu Aci Buliću i pored emotivnog odnosa sa Filipom Carem.

- Anin dečko nije morao da se specijalno raspituje o životu Aljeks Mime, jer je isti opšte poznat javnosti. Međutim, jasno je da se Aljeks Mima, koja kaže da je u ozbiljnoj vezi sa Filipom Carem, i te kako raspituje o mojoj i njegovoj vezi i fantazira da bi Aca bio sa njom pored mene žive koju u tom smislu omalovažava. Takođe je jasno da Aljeks, koja izgleda kao ofucana rumunska, drumska k**a od 50 evra nije imala herca da pročita komentare o sebi od sinoć, jer da jeste ukapirala bi da većina muškaraca mene i nju vizuelno porede kao Ferari i Fiću! Ipak, vrhunac paradoksalnosti je kada vam neko poput Slovenkine kćeri Aljeks Mime telećeg pogleda i biografije sa kojom se sprda Balkan kaže da živite cirkus od života - rekla je ona za Pink.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading