Miljana moli da napusti Elitu
Foto: Alo/Printscreen

Miljana Kulić doživela je sinoć veliko razočaranje zbog toga što nije dobila nijednu nagradu na Elitoviziji, te su njene svakodnevne pripreme pale u vodu po njenim tvrdnjama, a sada je napravila pravi dramu i zahteva da napusti rijaliti.

Pojedini zadrugari su je zbog toga ismevali, a Kulićeva je otišla i sela ispred kapije moleći produkciju da joj otvore vrata. Međutim, ovo nije prvi put da Miljana prvi put pravi ovakve scene i da želi da napusti rijaliti, ali se ubrzo predomisli i moli čelnike da je vrate i oproste joj ishitreno ponašanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Al' se iskompleksirala Miljana, evo je na kapiji. Nije joj bilo dobro, plakala je tamo. Gledala sam joj facu, htela je nekog da ubije - govorila je Anita Stanojlović.

- Ona će nam mozak uništiti - dodao je Janjuš, a onda mu je Anita reklaa:

- Karijera na ludari za mesec dana. Miljana ide 15. novembra u ludnicu, znaš li? Četrdeset dana ide na veštačenje pa u zatvor. Sad je na suđenju doneta presuda - tvrdila je Stanojlovićeva, što se čuje u snimku ispod.

Ipak, Miljana o ovome ništa nije rekla, te nije poznato da li će zaista napustiti rijaliti kroz mesec dana.

@alo_portal “Šta ti tražiš sa takvim čovekom? Ko je tu lud?” #alodnevnenovine #alo #majamarinkovic #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading