Bojana i Anđela
Foto: Alo/Printscreen

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo poslednjih nekoliko nedelja jako su bliske, a odnedavno su počele da spavaju u istom krevetu.

Sinoć su u toku emisije "Pitanja novinara" raskrinkane zadrugarke za koje se spekuliše da su u ljubavnom odnosu.

Nakon brojnih Anđelinih negiranja da ne oseća ništa prema Bojani, Pavlovićeva je ustala i javno pred svima priznala da je Anđela ispod pokrivača na kauču insistirala da ima nešto više sa njom.

Bojana i Anđela

Printscreen

 

- Kad laže i izmišlja, imam da kažem samo jedno. Ona je ta koja je ispod pokrivača insistirala da imamo nešto, a ja sam se pomerila - rekla je Bojana.

- Stvarno sam šokirana. Ja sam bila malo u njenom krevetu, posle toga sam otišla u svoj krevet, to je to. Ne znam kako je nije sramota da govori kako sam nešto uradila - istakla je Anđela.

- Bojani verujem sve. Anđela, p***a ti materina lažljiva. Video sam vas na kauču da ste zaspale - kazao je Mića i potvrdio Bojaninu priču da su bile intimne.

@alo_portal Anđela Đuričić golog stomaka na premijeri filma Pokidan: Grudi pucaju #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #viral #pokidan #acalukas #andjeladjuricic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading