Matora
Foto: Alo/Printscreen

Anita Stanojlović juče je u Eliti proslavila rođendan, a tokom dana dobila je hladan tuš kada je shvatila da joj nije stigla čestitka od majke. 

Anitina supruga, Jovana Tomić Matora, vidno se uzrujala zbog ove činjenice, te je oplela po tašti. 

- Šta mi kaže Bebica, Aniti majka nije poslasla čestitku... Je l' moguće? - upitala je Slađa Lazić Bošković, sa kojom je Matora šapatom razgovarala. 

- Moji roditelji koji su joj prošle godine slali, kada je pravila najveća sr*nja... Sada smo u braku, pritom njena keva mene obožava, jako je ružno! Moji roditelji nisu bili za sve ovo, nisu se oglašavali, mediji su pisali da je otac hteo da me se odrekne, nije bilo baš tako, ali smo svaki dan ratovali... Majka mi se pitala da je sve ispoštovala, kupila piće, donela sve, koji su 56 i 54. godište, a njena majka 86. godište! Sve su organizovali, a ova ništa... Jako je ružno! Mogla si da napišeš: "Sine, srećan ti rođendan, dete ti je dobro", i to je to! A ne ovako... Strašno - besnela je Tomićeva po Beloj kući, praveći grimase.

Podsetimo, Anita je u afektu poručila majci da više ni dete ne mora da viđa, zbog čega su je mnogi korisnici društvenih mreža osudili. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading