Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Printsc Pink

Voditelj Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša, kako bi on prokomentarisao odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović i dao svoje mišljenje o celokupnoj situaciji: 

Anita Stanojlović

Printsc Pink

 

Šta ti je uradila ona?! Anita kaže da ti je uzela sliku jer nećeš da joj vratiš burmu - rekao je Milan.

Meni je Matora dala njenu burmu, ne Anitinu, nego njenu. To je Jovanina burma, ja sam je sačuvao - rekao je Ša

Matora se naljutila na tebe kada si rekao da ne veruješ u tu ljubav - rekao je Milan.

Anita Stanojlović

Printsc Pink

 

Mi smo očekivali da će Anita da se vrati na staro i njen karakter je nepromenljiv. Čak sam i njoj rekao da je jednostavno takva. Niko nije Jovanu odvraćao od nje, Jovana mi je dala da je čuvam, čuvam je Jovani, a te seljačke fore iz kukuruza da uzimaš slike - rekao je Ša.

Kako ti očekuješ burmu kada Matora ne da - pitao je Milan.

Boli me ku**c, burma će da se utopi i to ćemo kum, Ša i ja da popijemo napolju - rekla je Matora.

To što sada pokazuješ, pokazuješ da nemaš grama empatije. Klica ti je takva, nema tu pomoći, a znaš za šta si išla na suđenja, šta radiš, da li je moguće Anita da neko ima toliko zla u sebi?! Posle svega što si uradila, ti dozvoljavaš da uđeš u raspravu sa nekim?! Ko god da ti je ili šta rekao, ti to zaslužuješ. Ti i Matea ste organizovano radile iza njenih leđa, a na sve to se uključuje tvoja majka. Mića osuo paljbu po njoj, ja pitam: "Je l' ovaj normalan?! Šta mu je?!", meni stiže poruka: "Ne znaš kakve sve poruke ona njemu šalje". Jezive situacije. Ja nisam imao pojma za to. Matora to meni napolju nikada nije rekla. Priče o kupovini u Kruševcu, pa prodaja ovog, za kupovinu većeg stana. Pa da se usele brat, pa mama novi stan, pa još kera?! - rekao je Đedović.

Anita Stanojlović

Printsc Pink

 

Da li je istina da je njena majka terala iz stana kada je privodila tog dečka - pitao je Milan.

Da. Pljuvala te je kod mene, manipulisala je s tobom. Toj ženi, dok si radila, davala si pare za stan i sve ostalo. Ako je iko bio fer, ti si bila fer dok tvoja braća smrde tamo...Živa je istina da je Anitina mama, kako je odgovaralo, maltretirala Anitu i uticalo je na naš odnos. Terala je da bira između deteta i odnosa sa mnom...Sto posto si znala sve šta je majka radila, sto posto si rekla Matei sve, boleština je što sam poverovala tvojoj majki. Tvoja mama je jedna bolesnica koja je ljubomorna na tebe, što imaš nekoga ko može da brine o njoj. Tvoja majka tebe smatra konkurencijom - rekla je Matora.

Slikala se u ogledalu - rekla je Anita.

Kad je rekla Matea: "Šta će ti ona takva, kad si ti zgodna?", ja sam rekla: "Nemoj da je prozivaš, ja je volim takvu kakva jesi" - rekla je Anita.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading