Matora i Anita
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Čim je saznala za Anitinu izdaju, Jovana Tomić Matora podnela je papire za razvod!

Međutim, Anita, kako je Jovana otkrila kod Ognjena Amidžića u emisiji, ne želi da potpiše.

- Nikada neću moći da povratim poverenje u nju, nikada neću preći preko prevare. Podnela sam sve za razvod, ide se kod notara, ona neće da potpiše, čekam to da se reši. Videla sam se sa advokatom. Sledeća osoba koja će nositi moje prezime biće moje dete. Poradiću na tome kada izađem iz rijalitija - rekla je Matora u Amidžiju.

- Ja sam se zaljubila u nju sa svim njenim manama, da sam znala da ima takvu crtu, sad bih ti dala odgovor ne. Prvi put da sam bila sigurna, ja ne mogu da verujem da je ona to uradila, lajv u pet ujutru. Na mojoj svadbi je Đedović plakao, vezali smo se za ceo život, a ona tada na lajvu, i ona mi se pravdala, a ona tamo. Ja to nisam videla ni u knjizi. Iskreno, ne mogu da povratim poverenje nikada. Ne bih volela da se razočaram u sve ljude, ali biće veoma veliki stres. Iskreno, ja sam podnela to za razvod, znam da će moje prezime u budućnosti nositi samo moje dete - rekla je Matora kod Ognjena u emisiji.

Podsetimo, sve je počelo kada se oglasila devojka sa kojom se Anita dopisivala na dan venčanja, hrvatska Tiktokerka Matea Car. Ona je otkrila da se Anita tajno dopisivala sa njom i obelodanila poruke javno. Matora je ove informacije saznala tek u Eliti, nakon čega je nastao opšti haos, budući da je Anita, između ostalog, pisala i da ne zna zbog čega se udaje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
nikola

29.11.2023 16:43

Mozda je resenje da se unormalis i nadjes decka al tesko i to moraces vise da platis da te trpe psihijatar isto nije lose resenje ti i ona bojana