Matea Car
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je Anita Stanojlović imala ljubavnicu, hrvatsku tiktokerku Mateu Car, dok je bila sa Jovanom Tomić Matorom, te da je ona objavila njihove privatne, ljubavne, prepiske na dan venčanja najpoznatijih rijaliti supruga, prašina se ne stišava!

Naime, nakon što se sve saznalo, Matora je zatražila papire za razvod, dok cela situacija trese ceo region i svi iščekuju sledeći potez "učesnica".

Sada se Matea Car, nakon što je brak Anite i Matore uništen, pohvalila novom devojkom, izvesnom Andreom, na svom instagram nalogu!

Ona neretko objavljuje njihove zajedničke fotografije, a danas je to bila fotka u ogledalu gde se njih dve grle, kao i jedna gde se drže za ruke.

- Koliko sam zaljubljena u tebe - napisala je Matea Car u opisu fotografije.

Inače, Jovana Tomić Matora priznala je nedavno da Aniti Stanojlović ne može da oprosti prevaru, te da jedva čeka da se razvede od nje.

- Ne znam, ja sam se zaljubila u nju sa svim njenim manama, da sam znala da ima takvu crtu, sad bih ti dala odgovor ne. Prvi put da sam bila sigurna, ja ne mogu da verujem da je ona to uradila, lajv u pet ujutru. Na mojoj svadbi je Đedović plakao, vezali smo se za ceo život, a ona tada na lajvu, i ona mi se pravdala, a ona tamo... Ja to nisam videla ni u knjizi, ja iskreno ne mogu da povratim poverenje nikada. Ne bih volela da se razočaram u sve ljude, ali biće veoma veliki stres. Iskreno ja sam podnela to za razvod, znam da će moje prezime u budućnosti nositi samo moje dete - rekla je Matora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading