Anita STanojlović
Foto: Printscreen/Printscreen

Nakon nedavne akcije koja se desila između učesnika "Elite", Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, čini se da su njih dvoje odlučili da svoj odnos dodatno prodube. Ovoga puta, njih dvoje su odlučili da se prepuste strastima još jednom, što je rezultiralo još jednom vrelom akcijom. 

Anđelo i Anita sada imaju redovne odnose, iako i dalje nisu ozvaničili vezu, a Stanojlovićeva sve manje pazi na ponašanje, pa su je tako nedavno kamere uhvatile u nezgodnoj pozi, reklo bi se.

Naime, ona je u izolaciji ćaskala sa cimerima iz Bele kuće, pa je legla na stomak, a zbog prekratke haljine, u jednom joj je momentu sevnulo međunožje, što je odmah svima zapalo za oko.

Anita ni u jednom momentu nije obratila pažnju ili se potrudila da spusti haljinu, a ova scena izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama:

- "Dete ti gleda ovo", "Dobro se gola nije skinula", "Odvratna je", "Šta je briga, mlada je", "Anđelo totalno ravnodušan"... - glasili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Mnogi se pitaju koliko dugo će Anita i Anđelo imati ovako neobavezan odnos i da li će Anita uspeti da sa njim ode korak dalje i ozvaniči vezu ili će ipak samo ostati prijatelji sa povlasticama, dok Ranković ne pronađe drugu devojku koja će mu se više dopasti od nje. 

Oni su stajali ispred izolacije, a kad su odlučili da se razdvoje kako bi se spremili za spavanje Anđelo i Anita su se poljubili u usta i razišli. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading