Aneli i Asmin
Foto: ATA IMAGES/Alo

Učesnica Elite Aneli Ahmić javno se obratila, i to uživo u emisiji, svom bivšem, Asminu Durdžiću i tom prilikom ga pozvala na suočavanje!

Ahmićeva je istakla da nema šta da krije i da želi konačno da se suoči sa njim kako bi se sve rešilo.

- Izrazila si želju da Asmin dođe kako bi se suočili - upitao ju je Darko.

- Volela bih na klupici da se suočimo, ili bar u nekoj emisiji. On ako misli da govori istinu, onda neka dođe i kaže šta ima. On nije čovek koji zna da slaže, a naše suočavanje bi bilo dovoljno - istakla je Aneli.

- Učesnici često govore da si lažljivica, ali sad kad si rekla da želiš da se uočiš sa Asminom, verujem da imaš istinu u svojim rukama - kazao je Darko.

- Pitaj me šta želiš, ja ću da kažem da li je istina ili laž. Ja ne dopuštam da neko govori nešto za moje dete, a da nema ni svoje. Upoređuje mi dete sa ci*ančetom, ja ništa protiv Roma nemam, ali govori kako mi dete ide po putu i prosi, a ja znam kako moje dete živi. Moje dete ima sve što mu treba - rekla je ona besno.

- Kako komentarišeš Asminove tvrdnje da nemate u Sarajevu normalne uslove za život i da nema grejanja, ni vode. Kako on kaže, on je vas dovlačio u Austriju baš zbog toga - dodao je Darko.

- Darko, ja znam kako ja živim. Zimogrožljiva sam, ne bih mogla ni da budem u hladnoj prostoriji, a kamoli dete da mi živi tu - kazala je Aneli.

Podsetimo, Aneli je, u emisiji "Pitanja novinara", takođe osula paljbu i po Staniji Dobrojević.

Ona se osvrnula na Stanijino gostovanje u jednoj emisiji, gde je Dobrojevića spomenula, između ostalog, i Aneli i njenu sestru, a onda osula pažnju po njoj istakavši da je uznemirena zbog svega.

- Naravno da sam uznemirena i potrešena, njoj nije mesto da gostuje u emisijama i da priča o mom detetu, to nije njen problem i njena stvar, šta je ona Asminov pr da priča umesto njega. Ona je totalno poludela, sve ovo joj je uradilo u glavu, uživa u tim gostovanjima po emisijama. Njoj prija sve to, ona je poznata kao starleta, a starlete to rade, od kako sam ja ušla samo se priča o njoj, ja sam joj digla cenu. Ona na račun mog deteta skuplja pratioce, i preko moje porodice. Nema ona pravo da se meša u odnos mene i Asmina, a pogotovo ne u odnos mene i mog deteta. Nekako sam iznutra potrešena i besna, kivna, dok pričam kuva mi u stomaku. Šta je sramota što se dete vozi u tramvaju, kao i svaka normalna osoba tako i moje dete. Svi se vozaju po tramvajima. Meni je grzono to što priča da dete prosi -rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading