Marija i Miljana
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Darijan Radomirović danima priča da mu se dopada Miljana Kulić, a nedavno je izjavio i da je imao tremu kada ju je ponovo ugledao na vratima Bele kuće.

Učesnike Elite nije krio oduševljenje, a priznao je i da Miljana nikad lepše nije izgledala i time joj jasno stavio do znanja koje su njegove namere.

Miljana Kulić

Foto: TvPink

 

Darijan je takođe otkrio da se pored Kulićeve oseća relaksirano i srećno i da mu se stvarno dopada, a sve ovo je prokomentarisala i Marija Kulić.

Pozvali su Miljaninu majku kako bismo direktno od nje čuli mišljenje o novom zetu.

- Rekla mi je da je to samo zezanje, ne zanima on nju. Ušla je tamo da ostane sama do kraja, a njega će samo da sprda - izjavila je Marija za Alo!.

Marija Kulić

Foto: ATA Images

 

Miljana Kulić vratila se u "Elitu" nakon diskvalifikacije i putovanja u Beč, gde je otišla kakao bi se videla sa bivšim partnerom Lazarom Čolićem Zolom i iznela šok detalje o njemu.

Ona je istakla kako bi njegova majka Bosa trebalo da pomogne sinu, a Zolin prijatelj blizak njegovoj porodici otkrio je kako je ona reagovala na Miljanine prozivke.

- Gospođa Bosa ne da se nije zabrinula, nego se i smejala na to što ona lupa tamo po rijaltiju. Čak se i šalila sa Zolom da je bolje i da se drogira, nego da bude u vezi sa Miljanom. Šalu na stranu, najbolje je ovako kada su razdvojeni. Tada su svi najsrećniji i Miljanina porodica i Zolina majka, jer kad su zajedno, tada samo prave probleme - ispričao je za Republiku prijatelj bivšeg zadrugara.

Piše: A.B.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading