Maja i Janjuš
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i njegova bivša devojka, Maja Marinković, sinoć su se žestoko posvađali tokom emisije. 

Problem je nastao zbog njegove konstatacije da starleta nema prijatelje u Eliti, zbog čega je ona skočila. 

Maja kad se svađa sa mnom poziva se na sve za šta zna da sam osetljiv. Pominje mi dete, priča kako sam loš otac, da sam bez novca i slično. Ti si Majo za mene najlošiji čovek koji je ušao u rijaliti, nemaš nijednu drugaricu napolju i to govori kakva si u životu. Ti moraš da shvatiš da smo Aneli i ja najbolji par koji je ikada bio u rijalitiju. Ti si loša i za veze i za sve i to je velika istina. Možeš sad samo da se brecaš i da praviš haos ovde, ali na to smo dobro navikli - pričao je Janjuš, a Maja se nadovezala:

Maja i Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Ne slušajte Janjuša ljudi, znam ja odakle ide cela ova priča. Njega boli što sam ja stambeno obezbeđena, ljubomoran je na moju promenu koja je očigledna, dok on i dalje živi kod žene. Marko, da znaš za bolje to bi radio napolju. Nemoj da ja pričam koga si ti sve prodao, šta si sve radio i koga ti imaš pored sebe! Pitanje je i ko te čeka napolju posle svega što si majci svog deteta priredio! 

Maja i Janjuš

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Podsetimo, Maja Marinković često ima svađe u rijalitiju sa Janjuševom devojkom, Aneli Ahmić, zbog čega najčešće košarkaš izvuče deblji kraj. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading