Maja i Stanislav
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak juče su ozvaničili vezu i od tada postali jedna od glavnih tema kako u rijalitiju, tako i na društvenim mrežama. 

Taki se nije oglašavao ovim povodom, dok Stanislavova ćerka, koja inače vodi njegov Instagram profil, redovno deli objave fan stranica. 

Jedna stranica koja prati rijaliti dešavanja prokomentarisala je Marinkovićevu i Krofaka. 

- Čitam ove umotvorce sa instagrama i čudim se čudu...Pa da krenemo redom. Kažete fuj Stanislav...Molim?! Dečko ulazi i kaže da ga Miona ne zanima, slobodan muškarac, Maja slobodna devojka, gde je greška?! Ima pravo da bude i sa mojom baba Riskom ako mu se sviđa - napisala je fan stranica, što je očigledno, s obzirom da ona vodi profil, njegova ćerka podelila na Stanislavovom Instagramu, istakavši:

Maja

Foto: Printscreen/instagram

 

Bolje sa vašom bakom - napisala je ona u dnu Instagram storija, a nakon toga je danas ponovo podelila još jedan stori:

Stanislavova ćerka je podelila poruku gde je dobila niz pohvala kako vodi očev profil, a onda se devojka koja je napisala poruku osvrnula na Maju:

- Maja je atraktivna i dobar čovek, ali tvoj tata je iskusan i on sigurno neće danas - sutra oženiti ovakav tip devojke. Ovo je lutko prolazno - napisala je između ostalog devojka, a Stanislavova ćerka je podelila stori.

Maja

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim tu nije bio kraj. Ona je objavila još jedan stori gde se zahvaljuje ljudima ali i gde je otkrila šta zapravo misli o vezi njenog oca i Maje.

- Slažem se sa svima koji su napisali da je ostao sam da bi bio najbolji, a naravno da ja svog tatu volim i podržavam svaku njegovu odluku (ako je normalna) i do određenih granica - napisala je Stanislavova ćerka na njegovom Instagramu.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading