Zadruga 7 Elita
Foto: Alo/Printscreen

Finale rijalitija "Elita" održaće se 13. jula, a danas je objavljen spisak svih finalista.

Danas je u Belu kuću stgilo pismo produkcije u kojoj je saopšteno ko su finaliste "Elite" koji se bore za prvo mesto, a ovo je tačan spisak:

Žana Omina, Anita Stanojlović, Marko Đedović, Anđelo Ranković, Ivan Marinković, Milena Kačavenda, Nenad Aleksić Ša, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Stanislav Krofak, Luka Majčica, Jovana Tomić Matora, Miona Jovanović, Uroš Rajačić, Lepi Mića, Lazar Čolić Zola, Milica Veličković, Slađa Lazić Poršelina, Stefani Grujić, Nenad Macanović Bebica, Jelena Marinković, Aneli Ahmić, Teodora Delić, Anđela Šparavalo, Uroš Stanić, Jovana Cvijanović, Bojana Pavlović, Bora Terzić i Lejdi Di.

Elita 7

Foto: TvPink

 

- Draga naša elito, pre 316 dana se u "Elitu" uselilo vas 56… Od tog dana do danas skoro 80 takmičara je učestvovalo u ovom projektu, a sada, skoro deset meseci kasnije, ima vas 30. Činjenica da ste sada u "Eliti" i da ste prisutni dok se čita ovo pismo govori da ste već postigli ogroman uspeh i da ste stigli skoro do samog kraja ovog takmičenja - stajalo je u pismu.

- Želimo od srca da vam čestitamo i kažemo da smo veoma ponosni na sve vas. Sada jedino ostaje da vas zvanično obavestimo da ste postali FINALISTI "ELITE" i da će veliko SUPERFINALE biti 13. jula, sa početkom u 21 čas. Takođe, obaveštavamo vas da su zvanično otvorene linije za glasanje i da je sada sve na gledaocima i da jedino od njih zavisi ko će u subotu izaći iz "Elite" kao pobednik. Želimo vam mnogo sreće. Pozdrav, Veliki Šef - glasilo je pismo.

Po komentarima na društvenim mrežama, najveću podršku ima Milica Veličković, Aneli Ahmić, Anita Stanojlović, ali i Miona Jovanović, a pobednika ćemo saznati u subotu.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading