Elita 7
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Šparavalo gostovala je sinoć u emisiji "Finalna izbacivanja", gde je govorila o svom odnosu, ali i planovima sa devojkom Bojanom Pavlović. 

U jednom momentu Anđela je priznala da voli Bojanu i da se ne može ponašati suprotno, uprkos pritisku koji je doživela od roditelja koji je ucenjuju da bira između njih ili ljubavi sa istopolnom osobom.

Anđela

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon ove izjave,  Anđelina majka, koja je bila prisutna u studiju iza kamera, onesvestila se, te joj je hitno ukazana pomoć. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

 

Anđelin brat otišao od kuće 

Šparavalo je otkrila kako su je dočekali roditelji, ali i to da li je razgovarala sa mlađim bratom koji je se odrekao dok je bila u odnosu sa Bojanom Pavlović.

- Nisam se još čula sa bakom, tek treba da se čujem sa njom, provela sam više vremena sa majkom i tatom - rekla je ona, pa dodala:

- Nisam se čula sa bratom, sutra ću sigurno da odem kod njega, on je kod bake... Ne plašim se, znam da je sigurno povređen i sve to, ja to razumem, ipak je on mali, prolazio je u školi sve i svašta, pokušaću da mu objasnim sve - rekla je ona za "Pink.rs". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading