Elita 7 finale
Foto: Alo/Alo

Ivan Marinković zauzeo je deveto mesto u superfinalu Elite 7.

Njegova supruga, Jelena Marinković, ga je prevarila sa Urošem Rajačićem, a Ivan je sada sumirao utiske.

Na početku je otkrio kako se osećao kada je ušao u stan u kojem je živeo sa Jelenom.

- Jutros sam ušao u stan, bio je užasan osećaj, vratio mi se film od prošle sezone kada me je sačekala u stanu... Sinoć sam ušao kao u grob da ulaziš, mrak, tišina, stoje naše uspomene - rekao je Ivan na početku.

Ivan je priznao da li bi Jeleni pružio drugu šansu.

- Ja nisam smatrao da smo vodili lažni život, bilo je sve savršeno. Ako bude imala želju može da uzme svoje stvari. Nemamo više jedno drugom da kažemo, rekli smo i šta smo trebali i šta nismo. Slike ću skinuti sa zida, imamo još neke papirološke stvari da rešimo, da se razvedemo, da se ona odjavi sa moje adrese. Nikad ne bih dao drugu šansu. Ne bih mogao da je pipnem, emocije postoje, ali šansa da se pomirimo ne - rekao je Ivan u emisiji "Premijera vikend specijal".

"Marinkovići su imali dogovor"

Uroš Rajačić ispao je samo dan pred veliko finale Elite 7, a sinoć je govorio o odnosu sa Jelenom Marinković. 

Rajačić ističe da je tek nakon izaska video neke stvari i snimke dogovora Ivana  i Jelene, zbog čega je posumnjao u njenu iskrenost. 

- Na sve strane mi šalju koje sve mogućnosti postoje, šalju mi klipove razgovora Ivana i Jelene gde oni pričaju da nemaju više honorare, da mogu da napravi ovo ili ono, generalno da prave priču u rijalitiju. Postoji mogućnost da je i ovo dogovor, ali ja ne znam ništa o tome - rekao je Uroš, a ovde možete pogledati ceo intervju sa njim

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading