Ivan Marinkocić
Foto: Printscreen/Pink printskrin

U toku superfinalne noći, u jednom trenutku izbila je žestoka svađa između Ivana Marinkovića, Žane Omnije i njenog bivšeg muža.

Ivan je progovorio i o sukobu sa Žanom Omnijom i njenim bivšim mužem.

- Dobio sam ozbiljne pretnje, bilo je organizovano da će da me ubije. Žanin muž mi je ozbiljno pretio, ja ne znam da li je to neko ozbiljno shvatio ili nije. On je dečko kriminalac, plašim se za svoju bezbednost.

- Bio sam jutros u policiji, prijavio sam Žaninog muža za pretnje. Sada će nadležni organi raditi svoj posao - rekao je Ivan.

Progovorio o sinu Željku kog je dobio sa Miljanom Kulić.

- Što se Željka tiče, najsrećniji bih bio da je sada sa mnom. Čuću se sa Miljanom već danas da pokušam da smirim strasti i da vidim da li bi ga dovela kod mene na desetak dana da idemo na bazen i igramo se. Smatram da sam pravio veliku grešku time sto sam čekao i bio strpljiv kad su moja deca u pitanju jer vreme prolazi, a oni najviše ispaštaju. I dalje ostajem pri tome da je jako ružno da se sa decom provlačim po sudu i nikada ih tome ne bih izlagao tako da sam spreman na sve načine da spustim loptu sa Miljanom - rekao je Ivan za Blic.

POTUKLI SE IVAN MARINKOVIĆ I ŽANA! 

Ivan Marinković i Žana Omnia žestoko su se posvađali i sukobili u Šimanovcima, dok je trajao program uživo.

Elita 7

Foto: Alo!

 

Rasprava je prerasla u tuču nakon što je Žana provocirala Ivana.

Obezbeđenje je sve vreme bilo između njih, starleta je u jednom trenutku uhvatila Marinkovića za međunožje, a on je nju gurnuo.

Sve je počelo dok je Žana davala izjavu da joj je Samir rekao da su Ivan i Jelena lažirali prevaru zbog honorara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading