Aleks, Car, Maja
Foto: Printscreen/Foto: Alo/ilustracija

Maja Marinković ove sezone zauzela je četvrto mesto, iako su joj mnogi predviđali pobedu. 

Nakon izlaska iz Elite, starletu je u studiju dočekalo ogromno iznenađenje kada joj je otac, Taki Marinković uručio ključeve od stana. 

Maja

Nikola Todorović/Alo!

 

Ipak, ono što je više obradovalo jeste informacija da su Filip Car i Aleksandra Nikolić raskinuli. 

Tokom intervjua odmah nakon izbacivanja kada je saznala da joj je bivši ponovo slobodan, Maja nije mogla da sakrije osmeh, iako se trudila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

 

Kako je priznala, o bivšima govori sve najlepše, ali smatra da su Filip i ona završena priča. 

- Neću mu se javiti. Filip i ja smo završena priča. Ja sam rekla da o bivšima govorim sve najbolje, nemam potrebu više da pljujem ni njega, ni nju. Poželela sam im sreću, to da li će oni biti zajedno ili ne, to zaista više nije deo mog interesovanja. Ljudi su dobili bebicu, tako da što se mene lično tiče, želim im sve najlepše od srca, bili oni zajedno ili ne - poručila je Maja za "Pink". 

Aleksandra: "Filip i Maja će se pomiriti" 

Aleksandra Nikolić nedavno je gostovala na Pinku gde je otkrila da je ne bi čudilo da se Maja i Car pomire nakon što su oni raskinuli. 

- Osoba je pitala Miljanu da li je mogu u osmom mesecu da izgubim bebu. Šta ja da pričam o toj osobi? Što se tiče nje i Stanislava ne mislim da se zaljubila, mislim da je zanima samo jer je odbija. Kad on popusti njoj to neće biti zanimljivo. Tad će možda da zove Filipa, a što se mene tiče mogu da im kumujem na svadbi - pričala je Aleksandra.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading