Jelena
Foto: Alo/Alo

Jelena Marinković prevarila je supruga Ivana Marinkovića u rijalitiju Elita sa cimerom Urošem Stanićem. 

Ona se sinoć pojavila na završnoj žurki gde je priznala da od veze sa Urošem, kako kaže, nema ništa, ali da se svakako neće vratiti Ivanu. 

Jelena se osvrnula i na Uroševe priče kako je prevara nameštena. 

- Mislim da mu je to dobar izgovor, ja bih mogla još bolje izgovore da nađem. Recimo da je on, kada se sve saznalo, napravio svoju rijaliti priču. On je meni rekao: "Vidi šta sam ja uradio, sada ti ideš u superfinale". Ja sam godinama učesnik rijalitija, mene niko ne može da dovede do finala. Ja mislim da sam iskorišćena. Ja ne pravim prvi korak, ne zanima me da ja njega zovem. Ja sam napravila prvi korak kada je on u pitanju, ne pada mi na pamet da to ponovo radim. Ja sa Urošem nisam u vezi, ja sam solo. Mi se nismo ni poljubili - rekla je Jelena.

Jelena

Alo

 

Jelena je otkrila i da je njena prijateljica pokupila većinu njenih stvari koje su se nalazile kod Ivana u stanu, a da joj uspomene sa njim ne znače. 

Jelena

Alo

 

- Ivan mi je pisao danas, trebali su mu neki kontakti koje ja imam u telefonu, a on nema. Slikao mi je neki ugovor koji mi je bio potreban. Pitao me je za psa, ja sam bila malo ljuta. Moja prijateljica je pokupila skoro sve. To što je ostalo u stanu kod njega potpuno mi je nebitno, ništa mi ne znači. Slike mi ne znače. Ja znam koliko on voli psa, ali volim i ja - rekla je ona za Alo!. 

Alo/ Đ.M. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading