Anita Stanojlović
Foto: Alo/Alo/ Nikola Todorović

Anita Stanojlović, pobednica Elite 7, gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita" sa dečkom Anđelom Rankovićem i bivšom suprugom Jovanom Tomić Matorom.

Tokom emisije došlo je do žestokog suočavanje Anite i Matore, a Stanojlovićeva je tokom pauze uhvatila trenutak da se snimi sa voditeljem Milanom Miloševićem. 

Anita

Foto: Printscreen/instagram

 

Na jednom od snimaka jasno se moglo videti kako se Anita i voditelj Milan Milošević poljubili, dok je ostalo nejasno šta je Anđelo radio u tom trenutku. Sudeći po pločicama, sitacija se odvila u toaletu.

Anita: "Planiram da otvorim salon"

Pobednica Elite otkrila je koji su njeni planovi sa Anđelom i u šta će uložiti 100.000 evra koje je dobila od pobede u rijalitiju.

- Ne znam šta oni ozbiljnije očekuju od naše veze? Korak po korak... Za brak i nešto ostalo je potrebno mnogo više vremena, tako da, sve u svoje vreme - otkrila je pobednica Elite, a potom priznala u šta će da uloži nagradu.

- Moj sledeći korak je otvaranje mog salona u Kruševcu, za sada, ali možda bude i Kruševac i Beograd, videćemo. Neću ništa unapred da pričam, ali to je neki moj plan - rekla je Anita za "Pink.rs". 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading