Elita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Uroš Stanić i Milena Kačavenda sinoć su bili gosti u emisiji "Narod pita". 

Tokom emisije, jedna gledateljka je izrazila želju da Uroš postane voditelj, što je iznenadilo mnoge.

Bivši učesnik rijalitija Elita je skromno odgovorio da smatra da nije dovoljno spreman za tu ulogu, ali je Ana Radulović istakla da bi on mogao biti dobar voditelj u budućnosti.

 - Uroše, ti si zaista simpatičan i ništa ti ne zameram. Štaviše, u rijalitiju treba da budu osobe koje imaju pozitivnu energiju, a ne da slušamo samo svađe - istakla je voditeljka.

Ana

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ja pokušavam i u ovoj emsiiji da pokažem šalu, ali nemam sa kim. Kačavenda je neduhovita, a Ana je voditeljka sa njom ne mogu da se šalim. Kačavenda mi nije zanimljiva - istako je Uroš.

- Gospođe, ne znam zašto se Uroš žali na mene, niti ga vređam, niti ga diram, niti ga provociram. on je na početku emisije hteo da me isprovocira da uđemo u sukob, ali ja to ne radim - rekla je gospodstveno Kačavenda.

- Imam jednu molbu za Milicu i Željka Mitrovića, mislim da bi Uroš bio sjajan voditelj. Mislim da bi u toj ulozi bio odličan i da bi mogao da bude jedan od boljih voditelja u sledećem rijalitiju. Uroše, šta misliš o tome? - pitala je voditeljka.

Elita

Pink printskrin

 

- Hvala vam na tome, ali nemam ambicije da to budem. Smatram da nisam dovoljno spreman. Mislim da to zaslužuju neki drugi mnogo više. Ja pored Ane, predivne voditeljke koja odlično radi svoj posao. Još nije vreme, ne pronalazim se u tome - rekao je Uroš.

- Dobro, ti si još mlad, učićeš. Ali, eto, čuli su tvoj predlog, nikad se ne zna - rekla je Ana Radulović.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading