Uroš Stanić
Foto: Printscreen/Printscreen

Rijaliti učesnik Uroš Stanić otkrio je da je izgladio nesuglasice sa mamom, sa kojom je i proslavio rođendan, a potom je spomenuo i oca.

Uroš je otkrio da ga je otac zvao da se vrati kući, a da on ostaje pri svom stavu, a to je da povratak u porodični dom nije opcija.

- Mama i ja smo izgladili nesuglasice, nisu ni postojale, ali je bila ljuta što sam neke stvari iznosio, koje nisu za televiziju, taj odnos moj s ocem. Ne živim s njom, živi ona s ocem još malo, a ako Bog da, da živimo zajedno. Moj otac je zvao: "Vrati se, vrati se, dođi brzo kući", juče je šaputala da on ne čuje da priča sa mnom. Daleko mu lepa kuća, uništio mi je život, želim da od 23. godine gradim lepu budućnost i da se osećam lepo bez njega - iskren je bio Uroš, te dodao:

Uroš Stanić

Printscreen

 

- Janjuš mi je poslao čestitku, počeo sam da plačem, napisao je jako lepe reči, ja sam njega mnogo voleo i i dalje ga volim kao osobu. Smatram da nije ispao okej i korektan prema meni i da je to video i da mu je krivo zbog toga. Nikada više čestitki nikada nisam imao. Nikada nisam slavio rođendan, uvek sam slavio s mamom sam, nisam slavio ni 18. rođendane niti veće organizacije, jer nisam imao koga da pozovem. Meni sem mame i sestre niko nije čestitao rođendan od familije, nemam s njima dobar odnos - rekao je on za Pink.rs.

Uroš postaje voditelj Elite 8?

Uroš Stanić i Milena Kačavenda sinoć su bili gosti u emisiji "Narod pita". 

Tokom emisije, jedna gledateljka je izrazila želju da Uroš postane voditelj, što je iznenadilo mnoge.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading