Aleksandra Nikolić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Javnost mesecima bruji o čuvenom klipu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića iz izolacije, a svako od njih tvrdi nešto drugačije. 

Aleksandra Nikolić

Foto: ATA Images

 

Dok Aleksandra poriče da je ikada došlo do poljupca, Bilal Brajlović otkrio je Filipu Caru da su se Aleksandra i Zvezdan ipak poljubili, pa otišli i korak dalje.

Po Bilalovom povratku u rijaliti, on se suočio sa Carem, pa mu prepričao scenu iz izolacije, a Filip je tada javno obećao haos, ukoliko se to ispostavi kao istina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zadruga_clip (@zadruga_clip)

 

Kako je Car imao priliku da sve vidi svojim očima, mnoge je zanimalo kako je odjednom tako lako prešao Aleksandre preko ovih laži, a zbog toga je dobio titulu "rogonje", kako ga sada nazivaju na društvenim mrežama, piše Srbijadanas.

- "Pogledaj klip i pokrij se ušima, rogonjo",  "Kako Zveki ljubi Malu Krompirkovu", "Samo Dejan je bio pametan momak.Video je Aleks prvo sa Zvezdanom i zbog njega je ostavio. Ne može ona nikad biti uz jednog muskarca.Tako je navikla, na takav život. Krompirko mora sve te klipove da vidi, ali mislim da je Car inteligentan i da neće preći preko takve prevare. Zato što te na puno laže. Care, otvori oči - komentarisali su fanovi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading