MRAČNE STVARI IZ RITOPEKA?! Dejan uzvratio udarac Filipu Aleksandrinim stvarima iz prošlosti, ima keca u rukavi da ih uništi i razdvoji!
Foto: Alo/ilustracija

Nakon što je danas objavljeno kako se Dejan Dragojević ženi, odnosno da se verio svojom devojkom Jovanom, te se tim povodom oglasio za medije, a uspeo je tom prilikom i da potkači Aleksandru Nikolić i njenog trenutnog dečka, preciznije verenika Filipa Cara.

Dejan Dragojević isprozivao Aleksandru i Filipa

Printscreen

 

Takođe je i sam Filip bio veoma oštar u odgovru prema pobedniku "Zadruge 5", što je samo dodatno rasplamsalo ovaj rat koji, reklo bi se, neće ni ovde stati jer se odmah na sve pomenuto nadovezao ponovo Dragojević.

- Zetko, sad si samog sebe odrukao. Zar nisam ja taj koji živi od fanova i baba? Čak je uvek bila sprdnja da su fanovi kupili prsten ali ako si i ti počeo ovo da radiš, poslaću ti šemu rada. Čuo sam da si sve rekao o mojoj bivšoj, tvojoj sadašnjoj verenici iz Ritopeka... Ovde ću da stanem. Imam i dalje poštovanja prema tebi, jer si mi dosta pomogao u životu... Šifra paćoti - glasio je samo deo objave Dejana Dragojevića, koji čini brutalan odgovor Filipu Caru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading