Matora i Anita
Foto: Alo/Printscreen

U emisiji ''Narod pita'' voditeljka Ana Radulović ugostila je Mikicu Bojanića i Nenada Aleksića Ša.

- Goca iz Požege ovde. Svi mi poznajemo Matoru, ona mi je draga, ali ajde da komentarišemo Anitu i da li Anita zaslužuje Matoru, kao njeni prijatelji. Znam posebno koliko se Ša druži sa Matorom?- rekla je gledateljka.

- Ali Matora uvek prokomentariše svakog realno. - rekla je Ana.

- Možda ne razumete šta sam hteo da kažem, nije problem što sam ja dobar sa Matorom, da li znate šta je ta Anita za 9 meseci koliko je pažnje pružila Matoroj, ona je pravila greške, ali nisam ni verovao da će uspeti i da će ovo da bude napolju. Treba dati Aniti šansu da se pokaže, imala je loše postupke, ja sam taj koji je Matoroj govorio idi pusti, Matora me videla kao potencijalnog druga. Šta treba Aniti da skačemo za vratom? Matora se zaljubila, ona sa njom sada živi. - rekao je Mikica.

- Matora se borila protiv vetrenjača, devojka prosto nije htela da pokaže koliko je zaljubljena u Anitu, draga mi je, mi znamo Matoru kad se zaljubi, ona je po meni jedno iskreno biće, ne sviđa mi se što će Matolra biti izigrana. - rekla je gledateljka.

- Matoru smo itekako komentarisali, navikla je da budu osvajač, grize, kida, i sada je u šoku, jer je Anita ta koja se bori, čupa, vuče, gazi preko mrtvih zbog nje, mi smo Sanju i Marka gledali kao par, Matoru smo napadali jer neće da prizna. - rekao je Mikica.

- Anđelu ne može oprati ni Sava ni Dunav. - rekla je gledateljka.

- Anđela me otpratila na Instagramu jer sam rekao da je ista kao Ana. - rekao je Mikica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading