Danijel Dujković
Foto: Alo/Printscreen

Piše: Ermin Biberović

Ana Marija Pavlović, transrodna tiktokerka i cimerka tragično nastradale Noe Milivojev, oglasila se za Alo! i potvrdila aferu sa aktuelnim takmičarem Danijelom Dujkovićem, te priznala da su bili intimni pred njegov ulazak, ali isto tako istakla da su odnos hteli da podignu na viši nivo.

Danijel Dujković

Printscreen

 

- Mi smo pre njegovog ulaska planirali da pokušamo da uđemo u vezu, krili smo od svih, dopisivali smo se stalno i viđali često. Više puta smo bili intimni, ali nisam htela da otkrivam nikome, međutim, on se sada sam izlanuo u programu i priznao sve. - otkrila je Ana Marija za Alo! i istakla da će kada uđe u rijaliti biti sa njim pred kamerama.

Ana Marija Pavlović

Printscreen

 

Podsećanja radi, Danijel Dujković je danas ušao u sukob sa rijaliti cimerom Urošem Stanićem i tom prilikom je optužen da je imao aferu sa pomenutom Anom Marijom koja je transorodna, što je on na kraju pod naletom besa i priznao, te dodao da joj se prvi javio, te je prebacio cimeru da "bolje zadovoljava od njega". Mnoge je iznenadilo Danijelovo priznanje, s obzirom da je on sveže razveden, a mnogi sumnjaju da nema problem da se upusti u romansu sa istim polom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading