Matora i Miljana
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Matora je rekla Miljani da će zajedno sa Ivanom otići u Centar za socijalni rad i svedočiti u njegovu korist kako bi dobio starateljstvo nad Željkom.

Matora je u jednom trenutku poručila Miljani da ima dosta materijala protiv nje, kao i da će pomoći Ivanu Marinkoviću da dobije starateljstvo nad malim Željkom. 

- Nisam htela ništa da pričam ovde u rijalitiju, ali stalno pričaš laži. Sad ti javno kažem, lično ću da idem sa Ivanom Marinković u Centar za socijalni rad da budem svedok i protiv tebe i protiv tvoje majke! Da lično dam sve dokaze sa suđenja, samo zato što me gaziš  - vikala je Matora.

- I gaziću te i zgaziću te - počela je da preti Miljana. 

- A ti znaš koje klipove je Đedović slao tvojoj mami. Ima da dobiju Klarinu izjavu gde je otkrila koga je j**ao tvoj tata i šta je sve radio! Peckaš me, biću najgora prema tebi, veruj mi. Šta je Đedović poslao? Svi neka objave klip tvoje mame i neka pošalju u javnost i Ivanu Marinkoviću kao dokaz, sve da se vidi! Sve sam ti u lice rekla, a ti kako hoćeš - istakla je Tomičeva povišenim tonom.

- Neće mi niko pretiti i udarati na dete - branila se Miljana.

- Niko ti ne udara na dete, samo sam ti rekla šta će se desiti. Ti se raspadaš, nisi psihički dobro, kucaš stalno na kapiju. Tebi je najveći problem i neprijatelj tvoja mama, koja te huška protiv svih ljudi - rekla joj je Matora. 

@alo_portal VOLIM DA ŠARAM Džejla otkrila u kakvim je odnosima sa Marijom Šerifović #alo #alodnevnenovine #dzejla #fypシ #fypシ゚viral #marijaserifovic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading