Miljana Kulić
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Miljana Kulić još od žurke pravi haos na imanju, uništavajući lične stvari Zole i Lejdi Di sa kojom nije mogla da podnese da ga vidi u prisnom odnosu pre dva dana, kada su zajedno plesali na žurki. 

Od tada, Miljana ih prati u stopu i ne da im mira. Kulićeva je napravila haos u "Beloj kući", pao joj je mrak na oči, a onda je uletela u sobu i dohvatila kofer za šminkanje Lejdi Di, te sve izručila iz njega. 

Tada je uletelo obezbeđenje i sprečilo veći sukob.

- To se desilo sinoć pre zadatka sa Zolom, tražila je da se kao muvamo, oboje su krivi za ovo, ona kao da je htela da uđe u bilo koju priču, ja sam joj rekao da malo prikoči sa svim, ovim ipak nema ona 20 godina da se bavi tim stvarima. Što nije tražila sa nekim drugim zadatak samo je htela da izazove reakciju. Jel si tražila diskvalifikaciju? Evo sad će da te izvedu napolje samo tebe čekaju. Ti si ku**etina jedna namerno si to uradila da praviš priču oko sebe. Ona na ku**inski način traži da me izbace, sve je ovo uradila planski - rekla je Miljana. 

Podsetimo, Miljana je sinoć tokom nervnog sloma počela da moli produkciju da je puste napolje ili diskvalifikuju, a scene su šokirale mnoge.

Njoj je prišao Lazar Čolić Zola u nadi da će je obuzdati, ali to mu nije pošlo za rukom, pa se okrenuo i otišao, a Miljana je nastavila da jeca i roni suze. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
kraki

30.11.2023 22:11

Do kad ce ova budaleina da unistava stvari ucesnika