Uroš, Janjuš i Aneli
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Uroš StanićMarko Janjušević Janjuš od samog ulaska u rijaliti iali su poseban odnos, a sada je bivši košarkaš otkrio šta zapravo misli o njemu.

Janjuš je u razgovoru sa Markom Đedovićem, Aneli Ahmić i Anitom Stanojlović izneo nizuvreda na Urošev račun i istakao kako se sa njim družio samo iz sažaljenja, a da ga sada ne želi u svom okruženju.

- Kvaran je, naka sjaše više sa mene. Kao, on je zadatak radio za mene, u onom odelu. Ne mogu da ga trpim, baciću i njega i kera u jezero. Može da i***ka tom keru - započeo je Janjuš i nastavio:

- Razmišljam u toku s**sa, da li će uleteti budala. Samo mu ne odgovaraj i ne prilazi mu - govorio je on Ahmićevoj.

- Ne prilazim mu, samo sam mu sada prišla da mu kažem da ja nemam ništa protiv da se vi družite - odgovorila mu je Aneli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

- Ko da se druži? Ja neću da se družim sa njim, to ne možeš ti da mi zabraniš. Ja vidim šta on radi, go*no malo. Tako je kvaran da ne možeš da poveruješ u to. Bulji ovde u mene kao u dvorsku ludu - nastavio je Janjuš.

- On kaže kako zbog tebeviše ne može da priđe Janjušu - rekla je Anita.

- Zna taj svakog trenutka šta treba da iskoristi. Nije on glup ni malo, ima dekenerika napolju koji ga sažaljevaju, a i ja reko', 'ajde, žao mi... Kreten mali, bezobrazan je koliko je težak, nije ni čudo što ga napu*avaju svi. Zamisli ti to da on kaže da me je ona rastavila od njega - rekao je on.

- Da, smeće malo - dobacila je Aneli.

- Onda narod napolju kaže: "Jao jadan, svi ga diraju", a ja se sećam koliko je kvaran pre bio, a sada je oš gori - rekao je on i počeo da ga imitira.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nina

24.01.2024 07:53

Većeg kera od Janjušević a nema,samo je iskoristio Uroša da prikrije da nema žal za bratom.Taj voli samo sebe,odvratan mi je,nisam mislila ovako do sada.