Sasa mirkovic
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kako je direktor Hajp produkcije Saša Mirković nedavno najavio, od 7. septembra ćemo na ovoj televiziji moći da gledamo novi rijaliti program, pod simboličnim nazivom "Imanje", budući da će zadatak učesnika biti život i rad na selu, kao i obavljanje svih kućnih i seoskih poslova, te briga o brojnim domaćim životinjama.

Saša Mirković

Printscreen

 

Mirković je kupio imanje u Lisoviću odakle se pre emitovao rijaliti sličnog koncepta, u produkciji Željka Mitrovića, "Farma", a publika željno čeka da sazna ko će se takmičiti za vrednu nagradu, a pre svega toga saznali smo da je prvi voditeljski par pobednik "Zadruge 5" i sada voditelj Hajp televizije Dejan Dragojević, kao i hrvatska pevačica i model, Nives Celzijus. 

Upravo je Dejan sada na svom Instagramu objavio prvog poznatog učesnika "Imanja", a u pitanju je mladić koji je svoj život posvetio domaćim životinjama i selu u Srbiji, a koji je nažalost zbog svog izgleda i negovanja tradicionalnih vrednosti ismejavan i bio je žrtva sajber nasilja.

Dejan Dragojević

Printscreen

 

Objavu Dragojevića je podelio i Mirković na svom storiju. 

U pitanju je Strahinja Jenić, kog je Dejan posetio kako bi pre rijalitija porazgovarao sa njim i njegovom porodicom. 

-Sve izlazi iz kuće! Porodica od Strahinje je porodica koja treba da uđe u udžbenike, jer ovo izumire ovako VASPITANA DECA,OVAKO VREDNI LJUDI,ovoliko dobrote još niste videli.Kada izađeš iz Beograda i sretneš ovakvu porodicu vrate ti se sve neke stare porodične vrednosti koje polako izumiru. Strahinja je momak za primer, sutra čitava porodica može na njega da se osloni! I dok pišete loš komentar neka vam kroz glavu prođu vaši životi u velikim gradovima sa propalom srećom i životom - poručio je Dejan pored slike sa Strahinjom i njegovom mlađom sestrom. 

Saša Mirković

Printscreen

 

Saša Mirković doneo odluku i oduševio javnost

Ostalo je samo nekoliko meseci do početka novog rijalitija “Imanje” na Hype televiziji, koji je izazvao ogroman interes u celom regionu od trenutka kada je najavljen. 

Saša Mirković, vlasnik Hype televizije i Hype produkcije, prepoznao je potencijal jednog od najpoznatijih imanja u Lisoviću i odlučio da kreira rijaliti format kakav do sada nije viđen na našim prostorima.

Saša Mirković se juče oglasio i oduševio javnost, a. ovde možete pročitati o čemu je reč.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading