Anđelo
Foto: Printscreen/Printscreen

Jelena Ilić Marinković juče je priznala da je odlučila je da tuži Anđela Rankovića.

Naime, Jelena je je istakla da je Anđelo obelodanio laži o njenoj porodici, te će se zbog toga videti na sudu.

- Slagala sam za dve osobe da nisu gledali jedno u drugo, to je na primer za Teodoru i Gačića, ima i još primera. Bilo je laži da sam se venčala u septembru kako bih ušla u rijaliti u decembru, ali ima i neprijatnih stvari koje su ozbiljne laži - navela je supruga Ivana Marinkovića za crnim stolom, te najavila tužbu protiv Rankovića:

- Ovde su ljudi koji su polupismeni i nalaze se sami u mojim rečima, pokušali su da smisle gadosti kako bi sebe oprali. Anđelo je ispričao svašta o mojoj porodici i ja ću morati da dokazujem istinu tamo gde se dokazuje - rekla je Jelena, a Anđelu nije bilo dobro dok je slušao to.

Inače, u emisiji "Pretres nedelje" Anđelo Ranković je Jelenu Ilić Marinković nazvao nasilnicom, te je optužio da podržava svog supruga u lošem ophođenju u rijalitiju.

- Prvo: Zbog toga što je Ivan Marinković ponovo počeo da pije alkohol, a pričalo se da ga je ona izlečila i da je on s njom totalno drugačiji. Drugo: Pričalo se o tome da se popravila, a pokazala je da je nasilnica - naveo je Ranković za crnim stolom, a zatim nastavio svoje izlaganje:

- A treće je da se bori za potomstvo, hteli su da to iznesu ovde, a onda smo mi provalili da je u tome stvar, a podržava Ivana u svim lošim stvarima koje radi majkama i u ophođenju prema tuđoj deci.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading